Logotype som länkar till förstasidan

Vanliga frågor & svar

frågor och svar om arty swedes utbildningar

Hur lång tid tar det att gå fotokursen?

Det beror helt på vilken ambitionsnivå och vilka förkunskaper du har. Vissa väljer att gå kursen intensivt under ett par dagar, medan andra tar till sig kunskapen under en längre period på några månader. Kursen är tydligt uppdelad i kapitel och lektioner, med uppgifter i slutet av varje.

Behöver jag passa några tider när jag går kursen?

Inte alls, eftersom det är en onlinekurs med personlig inloggning så väljer du själv när du vill logga in på utbildningsplattformen och ta del av kursen. Du kan logga in hur många gånger som helst under de månader som du har tillgång till plattformen.

Kan jag gå kursen både på datorn och på mobilen?

Absolut, utbildningsplattformen är anpassad för att fungera bra på alla olika enheter; oavsett om det är mobil, dator eller läsplatta.

Om jag har några frågor när jag går utbildningen, kan jag få någon hjälp då?

Självklart, maila dina frågor till info@artyswede.com så får du snabbt svar.

Fråga: Är priserna inklusive moms på hemsidan?

Alla priser som är angivna på hemsidan är inklusive moms.

Hur betalar jag?

Efter beställningen får du instruktioner hur du enkelt betalar med Swish eller till bankgiro.

Varmt välkommen!

ArtySwede AB

Strandvägen 3
619 35 Trosa
E-post