Logotype som länkar till förstasidan

Fotokurs, onlinekurs foto, distansutbildning foto

Fotokurs online

Foto: Erika Stenlund

Fotokurs - "Allt du behöver veta för att ta bättre bilder"

Med vår onlineutbildning får du en modern och pedagogisk fotokurs uppbyggd av text, bilder och illustrationer som hjälper dig att förstå kunskapen och principerna bakom hur du tar bättre bilder. Är du nybörjare är detta en perfekt kurs, men du har mycket kunskap att hämta även om du är mer erfaren.

Fotokursens upplägg:

Fotokursens innehåll:

Fotokurs med teori och praktik

Efter genomförd kurs ska du ha lärt dig:


Gå fotokursen när det passar dig

Du tar del av kursen i din egen takt, på mobilen, datorn eller på en läsplatta. Du får en personlig inloggning och har tillgång till fotokursen ett helt år efter köpet. Det innebär att du kan logga in och gå igenom kapitlen och lektionerna så många gånger du vill och behöver under den aktuella tiden. Du behöver alltså inte ta hänsyn till några tider när du går vår onlinekurs på distans, utan bestämmer själv när det passar dig.

Kursens omfattning i tid

Vissa går kursen intensivt under 1-2 dagar medan andra tar till sig kunskapen under en längre period på några månader. Allt beroende på vilken ambitionsnivå och vilka förkunskaper du har.

fotokurs_blommor

I utbildningen lär du dig bland annat att bemästra ljuset och komponera bilder som tilltalar. Foto: Erika Stenlund


Vilka kunskaper får jag?

Fotokursen fokuserar på de principer som är universella för alla som håller på med bild i någon form och som bara syftar till en enda sak - hur du får bättre bilder. Att komma nära det du ska fotografera, både fysiskt och känslomässigt och att använda sig av det befintliga ljuset kommer man långt med, och det är grunden i denna kurs.

Vad behöver jag?

Någon form av kamera, tex en mobiltelefon, systemkamera eller en kompaktkamera. För vissa övningar i kursen använder vi reflexskärm och ett stativ, men det är inget måste för att kunna genomföra kursen.

För vem passar fotokursen?

Kursen är till för dig som fotograferar med mobilen eller använder en systemkamera. Är du nybörjare är detta en perfekt kurs, men du har mycket kunskap att hämta även om du är mer erfaren. Fotokursen är grundläggande - så inga förkunskaper behövs.

Vem är min lärare?

Erika Stenlund är verksam frilansfotograf och har en lång karriär sedan 25 år tillbaka inom nyhets-, magasin- och reklambranschen. Uppdragen spänner ifrån fotokonst, branding, kreativt innehållsskapande och bildjournalistik till rena porträtt och inredningsuppdrag. Några av kunderna är IKEA, Interflora, Aftonbladet, DN, Dagens Industri, Läkarmissionen, SIDA, Länsstyrelsen, Sörmlands Museum, Storefactory mfl.
Kom igång direkt, beställ här

JUST NU - 300 kr rabatt. Gäller till 13/7.


Fotoutbildning - Onlinekurs

995 kr (ord 1 295 kr).


”Pengarna-tillbaka-garanti”

Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med fotokursen så har du vår "pengarna-tillbaka-garanti". Meddela oss på info@artyswede.com inom 14 dagar om du inte är nöjd så får du pengarna tillbaka. För att kunna ta del av garantin så får max 5 lektioner i kursen ha öppnats.

Kursintyg

Ett intyg utfärdas efter genomgången kurs, där finns information om vilka kunskaper du har fått med dig från kursen.

Vad säger kunderna?

Fotokursen väckte mitt intresse kring fotografering på ett helt nytt sätt – nu vet jag ju hur jag ska göra för att bilderna ska bli bättre. Förut var jag bara frustrerad över att det inte blev som jag ville! Tack för en kanonbra kurs!

referens fotokursen Christer E, Norrköping

Såå kul att bilderna äntligen blir bra! :).

referens fotokurs Susanne E, Uppsala

Hade inte förstått tidigare att det gick att ta så bra bilder med mobilen. Mycket pedagogisk kurs!

referens fotokurs Sara K, Stockholm

Jag gillar de konkreta tipsen i kursen. Redan efter första kapitlet kunde jag börja använda kunskapen och få bättre bilder, tack!

referens fotokurs Håkan A, Göteborg

Har fått betydligt mer "liv" i mina bilder efter tipsen i kursen. Rekommenderas varmt!

referens fotokurs Lena J, Karlstad

Kapitlet kring bildkomposition var omfattande men jag fick med mig massa bra. Nu tänker jag hela tiden på hur jag ska placera saker i kameran rätt och tittar upp i himlen efter hur solen och skuggorna faller. Rekommenderas!

referens foto Jessica S, Malmö

Fler frågor om fotoutbildningen?

På sidan vanliga frågor och svar har vi samlat de vanligaste frågorna så att du snabbt kan få svar.

Fotokurs collage

Foto: Erika Stenlund

Varmt välkommen!

Erika Stenlund
Fotograf & grundare Arty Swede AB
info@artyswede.com


ArtySwede AB

Strandvägen 3
619 35 Trosa
E-post