JUST NU - TA 3 POSTERS, BETALA för 2!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 20/1. Rabatten dras av direkt i kassan.

JUST NU - TA 3 POSTERS, BETALA för 2!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 20/1. Rabatten dras av direkt i kassan.

KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR

 

"Du-ska-vara-100%-nöjd-garanti"

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din leverans av någon anledning så hör av dig till oss direkt så löser vi det så du blir 100% nöjd! Du når oss enkelt på antingen telefon, e-post eller chatt

 

Leveransvillkor

Leveranstiden är 1-2 dagar. Vi skickar beställningar med Postnord och paketet levereras till ditt närmsta Postnord ombud. Beställningar skickas samma dag om du lägger beställningen innan lunch. Annars skickas de dagen efter senast. Minsta belopp för beställning är 100 kr.

 

Ångerrätt/Reklamation

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer men har förlängt din rätt att returnera varorna till 90 dagar (istället för 14 dagar). Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom nittio (90) dagar från det att varan mottagits. Så fort din retur kommer tillbaka till oss så återbetalas pengarna direkt för de varor som returnerats. Du betalar själv returfrakten. 

 

Vid eventuella skador på paketet och outhämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Meddela oss därefter så hjälper vi dig. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paketet ligger i ca 14 dagar), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna och den returfrakten som uppkommer.

 

Betalningsalternativ

- Klarna Checkout
Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.
 

- Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.
 

- Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 

 

Personuppgifter

Personuppgifter hos Arty Swede AB

När du gör en beställning hos oss godkänner du att vi använder och lagrar dina uppgifter för att i Arty Swedes verksamhet kunna ge dig den service som du som kund kan förvänta dig från oss. 

Vi hanterar dina uppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). 

Arty Swede AB (559122-5643) är ansvarig för personuppgifterna. 

De uppgifterna vi sparar i vårt kundregister är namn, postadress, telefonnummer, e-post, ip-nummer och personnummer. Syftet är att vi ska kunna leverera dina varor och hantera kundtjänst till dig efter ditt köp. Samt möjliggöra att skicka information vid nyheter eller erbjudanden. 

Klarna samlar information om dig då det är de som sköter kassan/betalningarna hos oss. De har ett eget avtal för det som du godkänner.

Vi delar uppgifterna med de fraktbolagen som vi använder för att de ska kunna leverera dina varor till dig. 

Om/när du kontaktar vår kundtjänst så sparas ditt mail för att vi ska kunna gå tillbaka och se historik och hjälpa dig vid behov. 

Arty Swede säljer aldrig vidare dina uppgifter till 3:e part. 

Vi sparar bara uppgifterna så länge det är nödvändigt. 

Du har alltid möjlighet att få ett utdrag av vilka uppgifter vi har sparat om dig. Då skickar du in en skriftligt underskriven begäran om det till vår adress nedan. 

Arty Swede AB
Strandvägen 3
619 35 Trosa

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order. Vid enstaka kampanjer kan även utskick göras. Du kan enkelt avregistrera dig direkt i SMS:et i så fall.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst, vi vill att du ska vara 100% nöjd! Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer för din trygghet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information