Träramar

Vi är stolta över våra svensktillverkade träramar av svensk furu som håller mycket hög kvalitet. Ramarna säljs i tre utföranden, vit, svart och ek och i storlekarna 30x40 cm, 40x50 cm, 50x70 cm och 70x100 cm.

Ekramarna har en kärna av furu och fanér i ek som gör ramen lättare och jämnare i färgen. De vita och svarta träramarna är tillverkade i furu och målade med en snygg finish som håller. Ramarna kommer med klart akrylglas vilket gör ramarna lättare och glaset okrossbart. Plastfilm på vardera sida skyddar glaset vid frakten och avlägsnas innan montering. Att montera en poster i dem är superenkelt!

Tips när du ska välja ram!

Att välja rätt ram till motiv kan vara en utmaning. Ska du ha fler motiv tillsammans i en tavelvägg är ett sätt att välja samma färg på ramarna för att få ett enhetligt intryck. Speciellt  om motiven skiljer sig åt i färg och stil. Har du istället monokroma eller svartvita motiv så kan du variera ramar och färger. En ekram passar bra till botaniska motiv och motiv i jordnära toner, färgen på träramen samspelar fint med tonen i postern på ett mjukt sätt.

Väljer du istället en vit ram, med tex vit passepartout så blir inramningen mer neutral och motivet är det som tar plats. En svart ram kontrasterar istället tydligt och upplevs som ”hårdare” till skillnad från de andra färgerna.

 

Vad säger kunderna om våra posters?

RIKTIGT VACKERT!

Så glad över mina nya tavlor från er!

Lena Forsberg
14/2-2021

UTMÄRKTA TAVLOR

Tavlorna blev så fina tillsammans! Kul att ramarna är svensktillverkade.

Magnus Hansson
8/2-2021

MYCKET BRA KVALITET

Härlig struktur på papper och tryck - mycket nöjd!

Anna Månsson
2/2-2021

SÅ SNYGGT!

Så snygga tavlor och välgjorda ramar. Tack! 

Lena Dahl
25/1-2021

Bästa omdömena på Facebook

FB Betyg Betyg: 5 av 5

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information