JUST NU - TA 3 POSTERS, BETALA för 2!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 20/1. Rabatten dras av direkt i kassan.

JUST NU - TA 3 POSTERS, BETALA för 2!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 20/1. Rabatten dras av direkt i kassan.

Texttavlor & Textposters

Grafiska textposters och texttavlor med budskap.

Texttavlor och testposters

Texter eller budskap som kan tilltala oss, som man behöver bli påmind om eller som kan ge ett gott skratt hittar du här. Vem minns inte barnabönen ”Gud som haver” som har följt många genom livet. En påminnelse i text om trygghet och minnen från barndomen, eller en texttavla man gärna sätter i sitt barns rum. Skriven med en gammal, äkta skrivmaskin så blir orden och bokstäverna ett konstverk i sig. Passar fint tillsammans med andra barntavlor som tex kaninen i akvarell eller illustrerade djur under snön.

Har du en nyfödd eller letar du efter den perfekta presenten till en bäbis så är födelsetavlan "Born Identity" en rolig och fin present att ge bort till nyblivna föräldrar. I textpostern så fyller du i information om barnet som kan vara roligt att ha kvar och minnas. Längd, ögonfärg, vilket sjukhus man föddes på, napp eller ej – helt enkelt information som man med all säkerhet kommer att glömma bort när barnet växer upp.

 

Texttavlor med viktiga budskap

När #Metoo löpte som en eld över jorden kände vi att vi inte ville sitta och vara passiva och titta på. Tillsammans med illustratören Veronica Ballart Lilja skapade vi en textposter med hashtaggen Metoo, enkelt skrivet med svart pensel. Vi skickade ut den inramad till företag och personer för att uppmana dem att sätta upp den i konferensrummet, i matrummet på arbetet som en påminnelse. Ett budskap vi alla ständigt behöver bli påminda om. Vi skänker postern kostnadsfritt för den som önskar.

Våra två texttavlor med citat från ”Fortune cookies” är tavlor som många har dragit på munnen åt. Dessa underbara citat med hemliga budskap som man får i sin kaka när man går på kinakrog i USA och andra länder lämnar ingen oberörd. Spådomarna om din framtid är alltid lika roliga att läsa och vore de sanna, en dröm.

 

Vad säger kunderna om våra posters?

RIKTIGT VACKERT!

Så glad över mina nya tavlor från er!

Lena Forsberg
17/1-2021

UTMÄRKTA TAVLOR

Tavlorna blev så fina tillsammans! Kul att ramarna är svensktillverkade.

Magnus Hansson
14/1-2021

MYCKET BRA KVALITET

Härlig struktur på papper och tryck - mycket nöjd!

Anna Månsson
12/1-2021

SÅ SNYGGT!

Så snygga tavlor och välgjorda ramar. Tack! 

Lena Dahl
12/1-2021

Bästa omdömena på Facebook

FB Betyg Betyg: 5 av 5

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information