Svartvita posters och tavlor

Unika svartvita posters och tavlor som passar perfekt att kombinera tillsammans eller med färgstarka motiv.

Se detaljer i tavlorna

I filmen ovan kan du se exempel på detaljer i de posters och tavlor du finner här.

 

Svartvita posters och tavlor

Svartvita posters är mycket populära i vårt utbud. Svartvita tavlor är särskilt tidlösa och klassiska och kan kombineras på ett enkelt sätt. Skapa tavelväggar av enbart svartvita posters för en monokrom helhet eller addera färg.

 

Svartvita tavlor ger möjligheter

Möjligheterna till kombinationer är oändliga men vill du börja någonstans är den svartvita fotokonsten och de grafiska bilderna en bra början.

 

Tips på svartvita kombinationer

Är du osäker på hur du ska kombinera en poster i färg så passar alltid en svartvit tavla till. Ska du bygga en tavelvägg för första gången så utgå från ett par bilder du gillar i färg och addera sedan svartvita fotomotiv eller illustrationer. Avsaknaden av färg i svartvita bilder gör bilden tidlös och stilfull och gör att de alltid trendar och håller år efter år.

Fördelen med svartvita posters är att de är lätta att kombinera och matcha med övrig inredning och med andra tavlor i färg. De konkurrerar aldrig utan smälter in överallt. Utmaningen när man inreder olika rum är att hitta en balans mellan de olika objekten, tavlorna på väggen och mattorna på golvet till prydnadssakerna i hyllan. Precis som när man placerar ut saker på olika ställen i ett rum, fungerar de svartvita tavlorna på väggarna på samma sätt. Placerar du ut saker lite här och var, blir det ett rörigt intryck eftersom ögat inte vet var den ska fokusera blicken.

Samla dem istället i grupper för att lugna ner och få tydliga avgränsningar mellan tomma väggar och möblerade ytor. Sakerna placerar du i små stilleben eller grupper på ett bord, i hyllan eller i fönstret. Svartvit fotokonst som kombineras på en vägg, i olika storlekar och ramar funkar eftersom de enbart består av svarta och vita färger. Intrycket är också klassiskt eftersom svartvita foton härrör och påminner om en annan tid. Fotokonsten eller illustrationerna i svartvitt kan också funka fint i en hylla bland andra saker som vaser eller böcker. Ofta är det blandningen som gör det hela. Har du valt enbart fotokonst som är svartvit kan det vara effektfullt att bryta av med en tavla eller lampa på väggen i en färg. Speglar eller lampetter som adderas i tavelväggar skapar också en spännande effekt.

 

Svartvitt passar alla hem

Svartvitt passar både till det moderna och till det konstnärliga hemmet. Textmotiv eller grafiska posters, illustrationer i akryl eller suggestiv fotokonst från vårt vackra Stockholm, kombinera fritt.

 

Din tavelvägg blir unik

Motiven är unikt framtagna för Arty Swede. Du har alltid 90 dagars öppet köp så du kan prova hemma så det blir som du vill!

 

Vad säger kunderna om våra posters?

RIKTIGT VACKERT!

Så glad över mina nya tavlor från er!

Lena Forsberg
24/1-2021

UTMÄRKTA TAVLOR

Tavlorna blev så fina tillsammans! Kul att ramarna är svensktillverkade.

Magnus Hansson
14/1-2021

MYCKET BRA KVALITET

Härlig struktur på papper och tryck - mycket nöjd!

Anna Månsson
22/1-2021

SÅ SNYGGT!

Så snygga tavlor och välgjorda ramar. Tack! 

Lena Dahl
12/1-2021

Bästa omdömena på Facebook

FB Betyg Betyg: 5 av 5

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information