JUST NU - TA 3 POSTERS, BETALA för 2!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 20/1. Rabatten dras av direkt i kassan.

JUST NU - TA 3 POSTERS, BETALA för 2!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 20/1. Rabatten dras av direkt i kassan.

Klassiska skolplanscher

'Swedish Species' - är en serie sex unika illustrationer av våra svenska djur- och växtarter.
Skolplanscherna säljs i en limiterad och signerad upplaga av 200 stycken. 10% av försäljningen skänker Arty Swede oavkortat till Naturskyddsföreningen.

Den klassiska skolplanschen

I samarbete med illustratören Veronica Ballart Lilja har vi tagit fram skolplanschsserien med vackra illustrationer som avbildar svenska myror, mossor, orkidéer, vinterfåglar, vilda laxar och djur som lever under snön. En klassisk skolplansch i modern tappning där de naturalistiska bilderna i akvarell och tusch passar att pryda vilket rum som helst. Placerade i en posterhängare så förstärker man känslan som gamla skolplanscher ger, medan den inramad i passepartout i en stilren ram istället blir en snygg och unik illustration.

 

Inspiration med skolplanscher i miljö

Inspirerande skolplanscher i miljö

Exempel där skolplanscherna bildar en härlig miljö.

 

Lärande med Skolplanscher

Dessa planscher som har en ton av vintage över sig, har flera användningsområden. De är både vackra och rogivande samtidigt som de fungerar jättebra som en utbildande bild för våra yngre personer, som just tanken är från början med en skolplansch. Posterna har tydliga illustrationer av de olika arterna och en tydlig text med artens namn skrivet under sig. På det sättet kan barnet enkelt lära sig namnen på de olika myrsorterna som finns i Sverige, genom att titta på bilderna och så småningom bokstavera texten som hör till bilderna.

 

Passar i ett barnrum och i sommarstugan

Många av våra kunder har valt att placera dessa vackra skolposters i sina barns rum. Barn är ofta intresserade av naturen och hur djur ser ut i detalj. Planschen kan ligga till grund för att prata och se skillnader mellan de olika arterna och växterna. Det många uppskattat är att de är vackra i sig att se på. Konst för barn tycker vi inte behöver innebära klara färger och grafiska mönster enbart. Vackra, naturnära toner och små detaljer är saker som just barn lägger märke till. Man ska aldrig underskatta de små. Våra posterhängare i ek, men en praktisk magnetlist, är väldigt passande för dessa planscher. En enkel spik är vad som behövs för att hänga upp bilden i den medföljande läderremmen.

Ett sommarstugekök är kanske väggen där svenska växter ska pryda. Lantstället där vi tillbringar stora delar av vår tid på helger och ledig tid, behöver kanske också få lite kärlek i form av en äldre skolplansch? Naturen och att omges av den, är det vi många älskar att göra både på bild och i verkligheten.

 

Vad säger kunderna om våra posters?

RIKTIGT VACKERT!

Så glad över mina nya tavlor från er!

Lena Forsberg
17/1-2021

UTMÄRKTA TAVLOR

Tavlorna blev så fina tillsammans! Kul att ramarna är svensktillverkade.

Magnus Hansson
14/1-2021

MYCKET BRA KVALITET

Härlig struktur på papper och tryck - mycket nöjd!

Anna Månsson
12/1-2021

SÅ SNYGGT!

Så snygga tavlor och välgjorda ramar. Tack! 

Lena Dahl
12/1-2021

Bästa omdömena på Facebook

FB Betyg Betyg: 5 av 5

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information