Målningar som posters

Målningar som posters och tavlor i akryl-, akvarell och gouache i sobra färger. 

Målningar som tavlor och posters

Klassiska målningar av landskap eller sagolika, drömska akvareller där varje penseldrag är synligt eller abstrakta motiv i sobra färger där tolkningen sitter i betraktarens ögon – vi har ett fint och noga utvalt utbud av målningar som posters och tavlor. Posters av akryl-, akvarell- och gouachemålningar med landskaps- och naturmotiv ger ditt hem vitalitet och elegans. Skapa en egen, modern gallerivägg med motiv från våra olika konstkategorier. Blanda modern konst med klassisk konst för att variera uttrycket.

 

ICONS - Kollektion av kända personer i historien 

Bildkonst där man uttryckt sig med målarfärg kallas traditionellt målarkonst. I vår kollektion finns akryl, akvarell och gouache representerat. Stilarna är varierade och avbildar människor, landskap och djur. En tallskog i snöklätt morgonljus, vårens färger eller en bokskog i skira gröna nyanser. Vår kollektion ICONS – är en serie av kända personer målade i klassiskt måleri digitalt med synliga penseldrag och vackra detaljer i art printet. Jimi Hendrix, Frida Kahlo, Virginia Wolf, Albert Einstein, Freddie Mercury, Bob Dylan och Jim Morrison är alla människor som gjort tydliga avtryck i historien och som vi gärna sätter på väggen. Att blanda populärkultur med klassiska målningar blir en spännande mix och ger en personlig känsla.

 

Från en konstnärs hand till din vägg

En pensel doppas i färgen och snurras runt  en stund innan den möter den vita målarduken och det första penseldraget dras som skapar en målning. Många timmar ligger bakom de vackra målningarna som sedan är reproducerade som posters och tavlor hos oss. Våra konstnärer och deras alster är noga utvalda för att passa Arty Swedes känsla och kollektion. Att uttrycka sig i bild och att tilltalas av detsamma är något som förenar oss människor. En känsla i konstnären slår an samma känsla hos en annan människa som betraktar det skapade. Vår förhoppning är att du som kund ska hitta och tilltalas av alla dessa vackra alster och att du kan sluta leta efter något som håller den kvalitet och höjd som våra konstnärer håller. Vi är stolta över våra kreativa och talangfulla konstnärer i vårt utbud.

 

Vad säger kunderna om våra posters?

RIKTIGT VACKERT!

Så glad över mina nya tavlor från er!

Lena Forsberg
14/2-2021

UTMÄRKTA TAVLOR

Tavlorna blev så fina tillsammans! Kul att ramarna är svensktillverkade.

Magnus Hansson
8/2-2021

MYCKET BRA KVALITET

Härlig struktur på papper och tryck - mycket nöjd!

Anna Månsson
2/2-2021

SÅ SNYGGT!

Så snygga tavlor och välgjorda ramar. Tack! 

Lena Dahl
25/1-2021

Bästa omdömena på Facebook

FB Betyg Betyg: 5 av 5

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information