JUST NU - TA 3 POSTERS, BETALA för 2!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 11/8. Rabatten dras av direkt i kassan.

JUST NU - TA 3 POSTERS, BETALA för 2!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 11/8. Rabatten dras av direkt i kassan.

Kökstavlor & Köksposters

Förgyll dina väggar i köket med kökstavlor och köksposters för att skapa din unika tavelvägg med köksmotiv. Här hittar du inspirerande tavlor för köket med härliga bilder på kronärtskocka, svamp, sädesslag, nyskördade grönsaker eller köksredskap som förhöjer känslan och gör ditt kök personligt och trivsamt. Kökskonst ger inspiration till att vara kreativ och nytänkande i köket.

Tips till köket!

Konst för hemmets hjärta får inte alltid samma självklara prioritet som för övriga rum. Men köket är rummet där vi tillbringar mest tid i ett hem, så det finns anledning att ge köket lite extra omsorg. Ett tips är att ställa in en tavla på den öppna hyllan bakom kopparna eller vid kokböckerna. Att blanda in konsten i de vardagliga, ofta använda köksredskapen eller på bänken – förgyller och höjer upp det vardagliga köket och gör det mer ombonat och kreativt.

Förgyll och förhöj köket

Köket är rummet där vi umgås både till vardag och fest och där en vacker poster på torkade svampar skapar en miljö som inspirerar till matlagning och samtidigt är snygg. Posters och tavlor på råvaror som havre, korn, vete och råg eller på Karl-Johan svampar eller vita ägg i ett grafiskt mönster i en äggkartong kan tillsammans hjälpa till att skapa stilen och känslan i köket.

Alltid 100% trygghet vid köp av posters 

Du har alltid 90 dagars öppet köp på kökstavlor och andra tavlor hos oss. Det gör att du alltid kan prova hemma så tavlorna passar i köket och skicka tillbaka om du inte skulle vara 100% nöjd. Vill du ha tips på hur du kan hänga tavlorna i en tavelvägg så finner du inspiration för tavelväggar här. Vill du ha inspiration till köket så hittar du vår kökssida här.

 

Vad säger kunderna om våra posters?

RIKTIGT VACKERT!

Så glad över mina nya tavlor från er!

Lena Forsberg
11/8-2020

UTMÄRKTA TAVLOR

Tavlorna blev så fina tillsammans! Kul att ramarna är svensktillverkade.

Magnus Hansson
5/8-2020

MYCKET BRA KVALITET

Härlig struktur på papper och tryck - mycket nöjd!

Anna Månsson
7/8-2020

SÅ SNYGGT!

Så snygga tavlor och välgjorda ramar. Tack! 

Lena Dahl
9/8-2020

Bästa omdömena på Facebook

FB Betyg Betyg: 5 av 5

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information