JUST NU - TA 3 POSTERS, BETALA för 2!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 20/1. Rabatten dras av direkt i kassan.

JUST NU - TA 3 POSTERS, BETALA för 2!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 20/1. Rabatten dras av direkt i kassan.

Illustrationer

Lekfulla och färgglada posters och tavlor av illustrationer. Välj bland unika motiv, minimalistiska eller monokroma och dekorera ditt hem med vacker väggkonst illustrerade på papper eller digitalt. Bland våra handritade illustrationer finns teknik i line art, skira akvareller, tuschteckningar eller landskap i form av collage.

Unika illustrationer

Våra konstnärer har unika uttryck och skapar illustrationer i färgglada kulörer, lekfulla linjer och minimalistisk stil. Allt är skapat för hand med penna eller pensel oavsett om det är på akvarellpapper, på en canvas eller digitalt i datorn för att sedan bli tavlor och posters. Våra högkvalitativa tryck lämnar varje spår av originalteckningens hand på art printet vilket gör att färgstänk, strukturen på en duk och penseldraget i en akrylmålning syns tydligt, liksom konstnärens signatur.

Den flyktiga känslan i akvarellmåleriet är omtyckt av många där färgernas skiftningar vackert syns i målningen. De färgglada fantasifulla fåglarna, eller den söta kaninen i akvarell passar särskilt bra i ett barnrum.

En illustration kan vara en avbildning i form av en skiss, teckning eller målning eller ett annat verk som ska visa på information och illustrera detta. Det kan tex vara en konstnärlig illustration i en bok, tidning eller plansch. Vi har en rad vackra illustrationer som satt i en ram, blir en vacker tavla. Tekniken i våra illustrationer som vi säljer till förmån för Naturskyddsföreningen är en blandning av akvarellmåleri och tusch. Varje exemplar är numrerat och signerat av konstnären. En vacker skolposter med t ex namn på de vanligaste myrsorterna i Sverige har även funktionen av lärande och barnens fascination över naturens små varelser och detaljer kan uppmuntras.

 

Modernt i naturliga färger

Moderna, digitala illustrationer i naturliga färger skapar en fin ton till inredningen och adderar en cool och trendig känsla och helhet till ett rum. En tavla i one line art är ren i sitt uttryck och enkel att kombinera med annan inredning och skapar samtidigt den kreativa känsla som ofta saknas i helt moderna hem. Ett hem som uppskattar skapande verk andas frihet och kreativitet och det vill vi väl alla åstadkomma.

När det gäller barn så är starka färger och fantasifulla motiv det som kan främja kreativitet och skapande. Men våra färgglada illustrationer uppskattas mycket av alla åldrar.

 

Vad säger kunderna om våra posters?

RIKTIGT VACKERT!

Så glad över mina nya tavlor från er!

Lena Forsberg
17/1-2021

UTMÄRKTA TAVLOR

Tavlorna blev så fina tillsammans! Kul att ramarna är svensktillverkade.

Magnus Hansson
14/1-2021

MYCKET BRA KVALITET

Härlig struktur på papper och tryck - mycket nöjd!

Anna Månsson
12/1-2021

SÅ SNYGGT!

Så snygga tavlor och välgjorda ramar. Tack! 

Lena Dahl
12/1-2021

Bästa omdömena på Facebook

FB Betyg Betyg: 5 av 5

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information