JUST NU - TA 3 POSTERS, BETALA för 2!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 20/1. Rabatten dras av direkt i kassan.

JUST NU - TA 3 POSTERS, BETALA för 2!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 20/1. Rabatten dras av direkt i kassan.

Grafiska posters

Grafiska posters och affischer i stilren design. Illustrationer och målningar som art prints i färg eller svartvitt. En grafisk poster adderar på ett enkelt sätt en modern känsla som kontrasterar till äldre inredningsdetaljer.

Grafiska posters

Grafiska posters i form av illustrationer eller digitala målningar hittar du här. En färgklick i form av livfulla figurer eller en poster av ett ansikte i ett enda svart streck, one-line-art, eller en abstrakt akrylmålning livar upp vilket hem som helst. Blanda med dina ärvda inredningsfavoriter för en skön kontrast till ditt konstnärliga och kreativa hem.

Grafiska posters har ett helt annat uttryck än tex fotokonsten. Uttrycket är oftast lite modernare och speglar på ett sätt samtiden på ett annat sätt. Färger, stil och toner är oftast ett uttryck av tidens rådande ideal och smak.

 

One Line Art posters

De grafiska teckningarna, även kallade one line art, är mycket populära och omtyckta att inreda med. Det är teckningar skapade med bara en enda linje, där pennan inte får lyftas från pappret. För de flesta konstnärer är det ett sätt att förenkla den komplexa världen omkring oss eller stilisera något med många detaljer. Ett av de första kända exemplen på one line art kan man hitta redan på 20-talet. Konstnären Pablo Picasso tog ett komplext, verkligt objekt och förenklade det i en enda obruten linje. Dessa skisser kan se relativt enkla ut att göra, men att fånga den verkliga essensen av formen i bara en linje kan vara ganska utmanande.

 

Tips, kombination av nytt och gammalt

Gillar du vintage och äldre saker så är ett bra tips att kontrastera ditt hem med en modern, grafisk tavla. För mycket loppisfynd kan ge ett gammalt intryck medan ett hem av enbart nya saker kan skapa en avsaknad av historia och personlighet. Det är blandningen och balansen av gammalt och nytt som ger den sköna, kreativa känslan. Att blanda ett grafiskt motiv med en målning eller ett fotografi kan ge just den blandningen som gör det balanserat. Har du ett hem med mycket färg så kan en lite dovare, grafisk tavla vara lättare att passa ihop med den övriga inredningen. De sobra tavlorna konkurrerar inte i samma utsträckning, utan smälter ofta in på ett snyggt sätt.

 

Alltid noga utvalt

Vi har ett noga utvalt utbud av grafiska posters -  stilrena och snygga motiv av utvalda konstnärer.

 

Vad säger kunderna om våra posters?

RIKTIGT VACKERT!

Så glad över mina nya tavlor från er!

Lena Forsberg
17/1-2021

UTMÄRKTA TAVLOR

Tavlorna blev så fina tillsammans! Kul att ramarna är svensktillverkade.

Magnus Hansson
14/1-2021

MYCKET BRA KVALITET

Härlig struktur på papper och tryck - mycket nöjd!

Anna Månsson
12/1-2021

SÅ SNYGGT!

Så snygga tavlor och välgjorda ramar. Tack! 

Lena Dahl
12/1-2021

Bästa omdömena på Facebook

FB Betyg Betyg: 5 av 5

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information