Fotokonst

Den fotokonst och de posters du hittar online i vår webbutik är helt unika. Det betyder att du inte kan hitta dessa bilder någon annanstans. Det är vi stolta över. Dekorera dina väggar med svensk fotokonst skapad av verksamma och professionella fotografer. Svensk fotokonst när den är som bäst!

Tips till dig!

En spännande brytning i en tavlevägg eller i ett stilleben på en hylla är att addera något personligt, såsom ett minne. Det lilla handavtrycket i gips när barnet var 1 år, den vackra spegeln med guldram eller ett snyggt skivomslag. Det är blandningen och kombinationen som gör en tavelvägg spännande. Känner du att det spretar för mycket i stil, så låt ramarna vara i samma färg – det lugnar och håller ihop det hela.

 

Fotokonst - tidlöst och alltid modernt

Fotokonst, fotografi som konstform, har funnits sedan 1900-talet. Det är en tidlös men samtidigt modern uttrycksform som fått ett uppsving de senaste åren. Arty Swede erbjuder ett stort urval av fotografiska posters och prints i form av naturbilder, botaniska fotografier eller stadsmiljöer i både färg och svartvitt. Tonerna i våra fotoposters är dova vilket gör att bilderna är enkla att kombinera. Ett fiskeläge på Gotland, en vackert utslagen vallmo eller ett hav av färgglada blommor i vårens färger - vi har fotokonst för varje rum.

 

Professionella fotografer bakom konsten

Våra fotografier är skapade av yrkesverksamma, professionella fotografer så varför inte skapa en snygg tavelvägg med fotokonst som gör ditt hem både personligt och mer ombonat. Kombinera naturbilder och svartvitt med färgglada motiv eller texttavlor i en oändlig variation.

 

Naturen som läkande kraft

Den största delen av vår fotokonst består av bilder från naturen. Landskap, skogar, hav, blommor i närbild eller stenar i vatten, övergivna hus eller fiskebodar vid havet. Att omge sig med bilder på natur och skönhet innebär inte bara ett lugn i rummet, utan ett välbefinnande för hälsan.

Att den tid du har i hemmet kunna omge dig med natur i form av fotografier eller målningar kan mycket väl ha en stor inverkan på ditt välmående, precis som den riktiga naturen har. Forskning har visat att naturen i sig har en förebyggande och läkande inverkan på oss.

Minskad utsöndring av vårt stresshormon och sänkt blodtryck är positiva effekter som naturen har på oss. Anledningen att vi mår så bra av naturen är att våra sinnen samspelat med den i så många årtusenden. Lukt, känsel, smak och hörsel är svårare att överföra online, men synen är ett av de sinnen som påverkar oss stort. Där kan bilden du vaknar och somnar till addera till ett större välbefinnande.

 

Vad säger kunderna om våra posters?

RIKTIGT VACKERT!

Så glad över mina nya tavlor från er!

Lena Forsberg
14/2-2021

UTMÄRKTA TAVLOR

Tavlorna blev så fina tillsammans! Kul att ramarna är svensktillverkade.

Magnus Hansson
8/2-2021

MYCKET BRA KVALITET

Härlig struktur på papper och tryck - mycket nöjd!

Anna Månsson
2/2-2021

SÅ SNYGGT!

Så snygga tavlor och välgjorda ramar. Tack! 

Lena Dahl
25/1-2021

Bästa omdömena på Facebook

FB Betyg Betyg: 5 av 5

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information