Posters med bilder från Gotland och Fårö

Unika och tidlösa posters och tavlor från de svenska öarna, med toner som harmoniserar och enkelt kan kombineras.

FÅRÖ OCH GOTLAND

Vi är inte ensamma om att fascineras över de svenska öarna Gotland och Fårös speciella landskap och känsla. De karga vidderna, de vita kalkstensvägarna, de vackra stenhusen och gärdesgårdarna av kalksten kring betade marker. Havet som alltid är nära och vars rytm mot land gör varje stressad själ gott. Den mäktiga ringmuren som omger Visbys kärna och som alltid påminner om det som varit. Posterna och tavlorna från Gotland bär onekligen samma ton och vemod och de väcker en längtan om att få komma bort och hem på samma gång. Fårö är än mer kargare och med sina kritvita sandstränder intill ett blått hav är det svårt att förstå att det är i Sverige vi befinner oss.

 

Våra posters med Gotlandsmotiv är fotografier av öde hus, vajande vass vid havet, fiskebodar, djupa tallskogar, grånade ekor och stenar i havet en tidig morgon. Trä, sten, hav, gräs och solen är ord som alla kan överensstämma med Gotland och Fårö. Vi vill minnas vindens doft av salt när vi cyklar ner i morgonrock för ett dopp på den vita lilla stenvägen som leder ner till havet. När vi sitter där hemma efter en dags arbete och behöver återhämtning och vila är det fint att kunna vila ögonen på det sommarminnet. Generellt är det en bra idé att omge sig med bilder på naturen om man vill skapa en miljö som är anpassad för återhämtning och lugn. I den här kategorin från Sveriges öar Fårö och Gotland hittar du tavlor som är utmärkta för det ändamålet. Att det dessutom är snyggt och vackert gör ju ingenting.  

 

KOMBINERA I EN TAVELVÄGG

Vår kollektion av tavlor med fotokonst från Gotland är bilder som passar utmärkt att kombinera. Tonerna och miljön samspelar och ger ett enhetligt intryck på väggen. Den karga miljön med de dova färgerna på Gotland gör att bilderna får en försiktig färgskala som passar väldigt bra att styla med i både moderna och klassiska hem. De jordnära, bruna, grå och brända tonerna är färger som matchar fint till dessa vackra posters i ett hem. Variera storlekarna och bygg ett fin tavelvägg som harmoniserar. Exempel på det hittar du under vår inspirationssida.

 

Vad säger kunderna om våra posters?

RIKTIGT VACKERT!

Så glad över mina nya tavlor från er!

Lena Forsberg
14/2-2021

UTMÄRKTA TAVLOR

Tavlorna blev så fina tillsammans! Kul att ramarna är svensktillverkade.

Magnus Hansson
8/2-2021

MYCKET BRA KVALITET

Härlig struktur på papper och tryck - mycket nöjd!

Anna Månsson
2/2-2021

SÅ SNYGGT!

Så snygga tavlor och välgjorda ramar. Tack! 

Lena Dahl
25/1-2021

Bästa omdömena på Facebook

FB Betyg Betyg: 5 av 5

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information