JUST NU - TA 3 POSTERS, BETALA för 2!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 20/1. Rabatten dras av direkt i kassan.

JUST NU - TA 3 POSTERS, BETALA för 2!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 20/1. Rabatten dras av direkt i kassan.

Botaniska posters

Botaniska posters och tavlor av blommor, växter och frökapslar. Färgglada blomstertavlor, sobra stilistiska
motiv eller en modern tolkning av en klassisk skolplansch.
Omge dig med naturlig skönhet!

Botaniska posters

Här är vår kategori med inspiration från naturen som består av tavlor och posters med botaniska motiv.  Växter, landskap och känslan som naturen ger är det vi på Arty Swede älskar och vill förmedla. Djupa, mörka tallskogar eller skira, gröna björkskogar - den svenska naturens kontraster är tjusningen. Enkelheten i en överblommad, vacker maskros eller färgbomben i ett hav av årstidernas varierade blommor som tulpaner, liljor, tistlar, vallmo, hyacinter kan vi inte få nog av. Låt naturen flytta in på dina väggar och smittas av lugnet som bara den kan ge. 

 

Botanik - läran om växter

Botanik betyder läran om växter. Intresset och uppsvinget för egenodlade växter och grödor har ökat de senaste åren.När vår omvärld skakas och oro för framtiden och miljön blir allt tydligare i vår tid, blir det genuina, naturliga, vårt ursprung och fröet till allt liv allt viktigare för oss. Industrialismen och med den urbaniseringen på 1800-talet gjorde att människor flyttade ifrån landsbygden till städerna för att arbeta i fabrikerna. Läran och kunskapen om naturen och växterna som i generationer överlevt, blev nu för första gången utmanat. Steget från jorden till bordet blev med ens längre och utvecklingen har sedan dess fortsatt att distansera oss från råvarornas och naturens ursprung. Långsamhetens lov har för länge sedan sprungits om av samhällets snabba tempo. Men vi har också börjat förstå naturen och växternas överlevnad som en nödvändighet för vår egen framtid. Därför vill Arty Swede bidra till att bevara de svenska djur- och växtarterna. Av försäljningen av den limiterade serien ’Swedish Species’ går 10% till Naturskyddsföreningen.

 

Vårt utbud av botaniska posters 

Bland vår fotokonst med posters av botaniska motiv finns en stor blandning av olika sorters växter. Tulpanlökar, torkade frökapslar av Nigella, knoppande Magnolior, vacker protea, taggig kardvädd, sirlig vallmo, betlehems stjärna, Musselsyska, torkade kapslar av buskpion, blommande Magnolia, gräs i vinden, utblommad maskros, hösthortensia, tulpaner, tiotals olika sorters blommor i ett hav i de fyra olika årstiderna, höst, vinter, vår och sommar. Botaniska posters av mossor, orkidéer, visset löv, kotte, björkskog, tallskog, eukalyptus, Karl-Johansvamp, skördade grönsaker, kronärtskocka, de fyra sädesslagen, havre och torkad, svart trumpetsvamp. Hoppas att du ska hitta inspiration i något av våra botaniska motiv.

 

Skapa din tavelvägg med naturlig skönhet från blommor och växter. Alla botaniska posters du hittar här är unikt framtagna och skapade för Arty Swede.

 

Vad säger kunderna om våra posters?

RIKTIGT VACKERT!

Så glad över mina nya tavlor från er!

Lena Forsberg
17/1-2021

UTMÄRKTA TAVLOR

Tavlorna blev så fina tillsammans! Kul att ramarna är svensktillverkade.

Magnus Hansson
14/1-2021

MYCKET BRA KVALITET

Härlig struktur på papper och tryck - mycket nöjd!

Anna Månsson
12/1-2021

SÅ SNYGGT!

Så snygga tavlor och välgjorda ramar. Tack! 

Lena Dahl
12/1-2021

Bästa omdömena på Facebook

FB Betyg Betyg: 5 av 5

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information