Posters & affischer kan förändra

Posters och affischer som är omsorgsfullt utvalda så du kan kombinera och skapa din egna tavelvägg. Dessa posters är unikt framtagna för Arty Swede.

Posters online

Posters och affischer från Sverige som är unikt framtagna och skapade för Arty Swede av utvalda konstnärer. Vi har en unik blandning av affischkonst där vi samarbetar med verksamma konstnärer och fotografer som säljer sina bilder via Arty Swede.

 

Smakfullt urval av bilder

Vi har gjort ett urval, för att du ska kunna veta att det du handlar hos oss uppfyller kraven på god kvalitet och yrkesmässighet. Vår stil kan sammanfattas av tidlöshet, hållbarhet, unika motiv med kvalitet både när det gäller konsten och materialet vi trycker på.

 

Tidlöst

Tidlöshet innebär för oss att motivet du köper håller även när trendens vind har blåst förbi och tidlöst i det att det alltid berör eftersom det är allmängiltigt. Hållbarheten är en syster till tidlösheten, eftersom det innebär att motiven inte behöver bytas ut och slängas efter en kort tid då de inte längre är moderna.

 

Hållbart

Hållbarheten gäller också vårt miljötänkande, där vi trycker i Sverige, på ett FSC-märkt miljöpapper. Det innebär korta leveranser och att vi stödjer ett hållbart skogsbruk. Detsamma gäller för våra ramar som alla är tillverkade i Sverige av svensk furu. Unika motiv är det många som skyltar med. Men för oss betyder det att du faktiskt inte kan hitta våra affischer någon annanstans.

Våra konstnärer har gett oss ensamrätt på dessa motiv, vilket gör att du inte hittar dem överallt. Varför är det viktigt? Det kan vara fint att veta att inte alla har motivet du har på din vägg.

 

Kvalitet

Kvaliteten är en annan otroligt viktig parameter för oss. Vi är med och överser varje tryck och att färger och papper håller kvalitet. Känslan när du stryker handen över din affisch är viktig och att den håller länge på ett åldersbeständigt papper.

 

Förändra med konst och affischer

En bild kan förändra ett helt rum! Både när det gäller stämning och uttryck i färg och form. En lugn bild på en vacker äng i morgonljus, en svartvit bild över Stockholm eller ett grafiskt ansikte ger helt olika uttryck.

 

Tips när du inreder med affischer

En bra bas i hemmet är till stor hjälp när du ska dekorera väggarna med motiv. Neutrala färger på väggar och större möbler som soffa, matta och gardiner gör att konsten är det som får ta plats med färg och form utan att konkurrera med övriga saker. Vill man sedan i efterhand addera färger som tar upp eller matchar med konsten så är ett kuddfodral eller en filt enkelt att byta ut. Utgå ifrån vad du gillar. Är det naturmotiv och fotokonst eller är det klassiskt måleri eller grafiskt modernt? Om du har en modern inredning, kan en vacker akvarell addera det personliga och mjuka till den strama inredningen. Har du däremot ett hem med många loppis-och vintageprylar så kan en modern, grafisk affisch bryta av på ett snyggt sätt.

Stora affischer hängs med fördel längre ner mot golvet medan de mindre kan hängas högre upp. Variation i höjd i rummet är viktigt att tänka på – så att ögat får olika nivåer och punkter att fokusera blicken på. Se till så att möbler, tavlor lampor inte hamnar i samma höjd.

Tillbaka till startsidan för att se alla posters.

Populära produkter

 

Vad säger kunderna om våra posters?

RIKTIGT VACKERT!

Så glad över mina nya tavlor från er!

Lena Forsberg
14/2-2021

UTMÄRKTA TAVLOR

Tavlorna blev så fina tillsammans! Kul att ramarna är svensktillverkade.

Magnus Hansson
8/2-2021

MYCKET BRA KVALITET

Härlig struktur på papper och tryck - mycket nöjd!

Anna Månsson
2/2-2021

SÅ SNYGGT!

Så snygga tavlor och välgjorda ramar. Tack! 

Lena Dahl
25/1-2021

Bästa omdömena på Facebook

FB Betyg Betyg: 5 av 5

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information