JUST NU - TA 3 POSTERS, BETALA för 2!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 24/1. Rabatten dras av direkt i kassan.

JUST NU - TA 3 POSTERS, BETALA för 2!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 24/1. Rabatten dras av direkt i kassan.

Födelsedagskort - Gratulationskort

Unika gratulationskort eller födelsedagskort att ha till blombuketten eller till presenten när du går bort. Ett unikt födelsedagskort lämnar ingen oberörd och din gåva kommer att förhöjas. Dubbla funktioner – vackra kort kan sparas och hängas upp som konst.

Unika födelsedagskort

 

Födelsedagskort och gratulationskort med konst

Vad är en födelsedagspresent utan ett gratulationskort, en bukett utan en hälsning, ett paket utan en avsändare? Ingenting. Om du frågar oss. Kortet med den personliga, lilla eller långa handskrivna hälsningen är något som ofta har stor betydelse och som sparas för att man vill minnas längre fram.

 

Exklusiva kort som tar plats

Våra gratulationskort med tryckta konstmotiv är dubbla i A5 och tryckta på ett tjockt 400 g papper. De är kort som tar plats, som syns och som får den blekaste av presenter att framstå som något speciellt och vackert. De tidlösa motiven på korten är något man gärna sparar och hänger upp som ett vackert konstverk på väggen eller ramar in.  

 

Den personliga hälsningen i kortet

En personlig hälsning är nästan något ovanligt och sällsynt i dagens digitala samhälle. Med en handskriven text kommer du garanterat att göra avtryck och glädja någon. Vem skulle du vilja överraska med ett handskrivet kort? Att få ett fysiskt brev med ett vackert konstmotiv och en hälsning i, på en vanlig dag – är ett bra tips om du vill visa det lilla extra.

 

Att välja rätt kort

Att välja ett kort till ett födelsedagspaket är viktigt och inte alltid det lättaste, eftersom många kort på marknaden har starka och grälla färger som gärna konkurrerar med presentpappret. Våra motiv håller en lugn och dov färgskala, vilket gör att våra kort passar till de flesta färger och papper. Vill du vara på den säkra sidan - om presenten i sig har glada färger eller mönstrat papper - så välj ett av våra kort med svartvitt motiv. Våra kort är mycket uppskattade! De uppfattas lyxiga i och med valet av papper och de vackra, silkeslena spetskuverten i benvitt förhöjer känslan och upplevelsen ytterligare.

 

Kvalitet i hela kedjan

Konstkorten är dubbla och tryckta på ett 400 gr, matt FSC-märkt konstpapper med tillhörande kuvert i offwhite med spetsflik. Storlek A5  - 148 mm × 210 mm. Varje kort kommer styckförpackat i cellofan tillsammans med sitt kuvert för en exklusiv upplevelse.

Din present kommer förhöjas och sticka ut på presentbordet med ett unikt konstkort. Välj bland några av våra mest uppskattade motiv som vi tryckt upp som födelsedagskort och gratulationskort.

All produktion av korten sker i Sverige på ett tryckeri som arbetar enligt högsta miljöklass.

 

Vad säger kunderna om våra posters?

RIKTIGT VACKERT!

Så glad över mina nya tavlor från er!

Lena Forsberg
17/1-2021

UTMÄRKTA TAVLOR

Tavlorna blev så fina tillsammans! Kul att ramarna är svensktillverkade.

Magnus Hansson
14/1-2021

MYCKET BRA KVALITET

Härlig struktur på papper och tryck - mycket nöjd!

Anna Månsson
12/1-2021

SÅ SNYGGT!

Så snygga tavlor och välgjorda ramar. Tack! 

Lena Dahl
12/1-2021

Bästa omdömena på Facebook

FB Betyg Betyg: 5 av 5

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information