JUST NU - 3 för 2 på alla posters!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 12/12. Rabatten dras av direkt i kassan.

JUST NU - 3 för 2 på alla posters!

6 för 4 osv. Gäller t.o.m 12/12. Rabatten dras av direkt i kassan.

Älska varje vägg!

Låt oss inspirera dig till att skapa ett hem med tilltalande fotokonst!
Här hittar du mallar till din tavelvägg, kan kika in i våra kunders vackra hem eller få tips på kreativa tavelupphängningar. Alla motiv är unika och omsorgsfullt utvalda och vi hoppas att du hittar posters som passar just dig!

Inspiration: VARDAGSRUM

Kika in i dessa vackra VARDAGSRUM och inspireras. Här har vi samlat bilder av våra art posters och tavlor som våra kunder delat med sig av.

Läs mer

Inspiration: SOVRUM

Kika in i dessa vackra SOVRUM och inspireras. Här har vi samlat bilder av våra art posters och tavlor som våra kunder delat med sig av från sina sovrum.

Läs mer

Inspiration: ARBETSRUM/HALL

Kika in i dessa vackra ARBETSRUM och inspireras. Här har vi samlat bilder av våra art posters och tavlor som våra kunder delat med sig av.

 

 

Läs mer

Inspiration: KÖK

Kika in i dessa vackra KÖK och inspireras. Här har vi samlat bilder av våra art posters och tavlor som våra kunder delat med sig av från sina kök.

Läs mer

Tavelväggar att inspireras av

Vill du få tips på tavelväggar eller få inspiration till ditt eget hem? Här hittar du förslag till tavelväggar av fotokonst och illustrationer att förgylla dina väggar med.

Läs mer

10 mallar för tavelväggar

Möjligheterna är oändliga när det handlar om hur man kan arrangera sina tavlor och posters i en tavelvägg. Här har vi skissat upp flera olika förslag på tavelväggar.

Läs mer

5 tips på kreativa tavelupphängningar

Här får du fem annorlunda idéer på upphängningar av tavlor för dina väggar.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information