Älska varje vägg!

Låt oss inspirera dig till att skapa ett hem med tilltalande tavlor och posters!
Här hittar du mallar till din tavelvägg, kan kika in i våra kunders vackra hem eller få tips på kreativa tavelupphängningar. Alla motiv är unika och omsorgsfullt utvalda och vi hoppas att du hittar posters och tavlor som passar just dig!

Varmt välkommen!

Skapa en tavelvägg med gallerikänsla

Många har vi nog drömt om en tavelvägg som ger hemmet känslan av ett kreativt galleri. Få tipsen och knepen hur du ska tänka från inredaren Camilla Larsson, InasFina Rum.

Läs mer

Inred ett tidlöst och drömmigt sovrum med vintage

Vad är det som skapar ett vackert och harmoniskt sovrum? Här visar Inas Fina Rum hur du stylar ett sovrum från början till slut. Få de bästa tipsen och se DIY-filmen.

Läs mer

Inred vardagsrummet med konst & vintage

Här får du 3 bra inredningstips för att trivas i ditt vardagsrum. Inredaren InasFina Rum visar i film ett inspirerande exempel där hon blandar konst & vintage.

Läs mer

Inspiration: VARDAGSRUM

Kika in i dessa vackra VARDAGSRUM och inspireras. Här har vi samlat bilder av våra art posters och tavlor som våra kunder delat med sig av.

Läs mer

Inspiration: SOVRUM

Kika in i dessa vackra SOVRUM och inspireras. Här har vi samlat bilder av våra art posters och tavlor som våra kunder delat med sig av från sina sovrum.

Läs mer

Inspiration: ARBETSRUM/HALL

Kika in i dessa vackra ARBETSRUM och inspireras. Här har vi samlat bilder av våra art posters och tavlor som våra kunder delat med sig av.

 

 

Läs mer

Inspiration: KÖK

Kika in i dessa vackra KÖK och inspireras. Här har vi samlat bilder av våra art posters och tavlor som våra kunder delat med sig av från sina kök.

Läs mer

Tavelväggar att inspireras av

Vill du få tips på tavelväggar eller få inspiration till ditt eget hem? Här hittar du förslag till tavelväggar av fotokonst och illustrationer att förgylla dina väggar med.

Läs mer

10 mallar för tavelväggar & fotoväggar

Möjligheterna är oändliga på hur man kan arrangera sina posters och tavlor i en tavelvägg & fotovägg. Här får du skisser med  flera olika förslag på tavelväggar och fotoväggar.

Läs mer

5 tips på kreativa tavelupphängningar

Här får du fem annorlunda idéer på upphängningar av tavlor för dina väggar. Skapa ett kluster, använd tavellister eller skapa en kreativ ateljémiljö.

Läs mer

Peppriga Pepparkakor & Julgodis

Provsmakning av vin och choklad är vanliga företeelser. Provsmakning av olika sorters pepparkakor är mindre vanligt, men det händer. Dessa vinner alltid. Knäckiga och peppriga - världens godaste!

Läs mer

Varma Chokladbakelser

En perfekt efterrätt - älskad av alla! 
Som nyårsefterrätt kommer den garanterat att göra succé. Under det hårda täcket av marshmallows gömmer sig en sjö av choklad.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information